ways that you can learn to earn

Math Quiz VideoQuizHero answers get 100% scored

 

Math Quiz VideoQuizHero answers get 100% scored 

Q 1. Think you can solve this equation?
98×63-32×69=
Right Answer:
3,966


Q 2. How about this one? Do you know the answer?
98×65-24×6÷3=
Right Answer:
6,322


Q 3. Try to work out this equation!
65×589× 653-65+36=

Right Answer:
25,000,076


Q 4. Can you solve this equation?
58×65+36÷5=
Right Answer:
3777.2

Q 5. An accurate clock shows 8 o’clock in the morning. Through how may degrees will the hour hand rotate when the clock shows 2 o’clock in the afternoon?

Right Answer:
180 degrees


Q 6. A boat whose speed is 15 km/hr in still water goes 30 km downstream and comes back in a total of 4 hours 30 minutes. The speed of the stream (in km/hr) is:
Right Answer:
5 km/hr

 

Q 7. The angle of elevation of a ladder leaning against a wall is 60 degrees and the foot of the ladder is 4.6 m away from the wall. The length of the ladder is:
Right Answer:
9.2 m


Q 8. Can you simplify this algebraic expression?
(2x-4)-(6x+6)
Right Answer:
-2 (2x + 5)

 
Q 9. A man’s speed with the current is 15 km/hr and the speed of the current is 2.5 km/hr. The man’s speed against the current is:
Right Answer:
10 km/hr

Q 10. Can you simplify this algebraic expression?
3x-5+23x-9
Right Answer:
2 (13x – 7)


Q 11. In a marathon, 90% of runners managed to complete it and 30% of them were men. If 270 men completed it, how many total runners began the marathon?
Right Answer:
1000


Q 12. Can you figure out the missing number in this sequence?
88511, 16351, ? , 10251
Right Answer:
73155

Share:

No comments:

Post a comment

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Support

Pages